Fake mail la yahoo !

D`ale mele
10 August 2007 21:17

ATENTIE !

Am primit astazi un mail FAKE in care Yahoo instinta ca mailul a avut un surflux foarte mare de mesaje si pentru a se mentine contul si a se demonstra ca nu a fost folosit la spam trebuie sa intru pe nu stiu ce adresa, m-am uitat la adresa si nu este nici un link valid de la yahoo, si va previn asupra acestui sistem de furat parola.

Yahoo! Mail Activation Notice

We think your e-mail account was used to send a huge amount of unsolicited spam messages during the recent week. Too proove us that your e-mail account wasn’t used for spam please take 5-10 minutes out of your online experience and log in to this link so you will not run into any future problems with the online service. If you choose to ignore our request, you leave us no choice but to cancel your membership.

As always, abuse of the Yahoo! Mail system by sending unsolicited commercial email and certain types of unsolicited non-commercial email (for example, chain letters) is a violation of the Yahoo! Terms of Service.
Sincerely,

The Yahoo! Mail Team

Mailul de pe care am primit acest mesaj este admin@yahoo.com, dar este unul fake deoarece exista scripturi pentru a trimite fake emailuri NU DATI CLICK PE ACEL LINK, NU SE STIE DACA VA POATE FURA PAROLA SAU NU, MAI BINE NU DATI CLICK.So cel care a incercat sa ma arda MULTA MUIE FRAIERE !

10 comentarii

Comentarii

  1. Bit Me

    :)) nu imi citesc niciodata mailurile doar le sterg dar totusi e bine sa o stiu si p asta :P!!!

  2. VaSiLiZaIt3v

    da… si pe mine au incercat sa ma arda .. subliniez vorba lui swamp. MUIE FRAIERE ! :D

  3. iLuSioN

    mdah … si yo tot aia subliniez !

  4. Fantasya

    ce oameni rai :)

  5. Alexiuss

    La cate d astea am primit, deja nu ma mai stresez. Cand vad mail de la Yahoo ii dau delete direct :)) ori ca ma anunta ca am facut spam, ori ca am castigat 5 milioane de $, tot le sterg :))

  6. Berbekutzu

    deci cum spuneau prietenii mei MULTA MUIE FRAIERE !! :D

  7. lovingvama

    Am intrat acolo şi apare exact ca pagina Yahoo!. Am încercat cu un id fictiv.

    Am fost transferat către mail-ul meu de yahoo (pentru că eram deja logat). Site-ul funcÅ£ionează foarte simplu: trimite datele contului către un server ÅŸi le stochează, ÅŸi în acelaÅŸi timp ÅŸi serverului Yahoo!, care te loghează, astfel dând senzaÅ£ia de “totul bine ÅŸi frumos” :)

  8. carina_guapa

    buna vreau si eu sa aflu parola la un id va rog daca stiti ajutati-ma pe id mada_dulce97 cat mai repede ca nu mai rezist

  9. Bloghita

    phising.

  10. justitiarul

    acum se vorbea ca unii vor sa fure parole si tocmai li se infunfunda prin gura ceva si tu carina_guapa vrei parola unui user …..parola este s-o sugi toata tu nepata !

 

Scrie-ti parerea: